Zuidtangent zorgt voor scheuren in rijksmonument

28-05-2010

HAARLEM - De bewoners van woningen aan de Turfmarkt in Haarlem zijn niet zo blij met de Zuidtangent. De bus zorgt namelijk voor trillingen in het wegdek. De gevolgen hiervan zijn groot. Zo zijn er scheuren ontstaan in het rijksmonument.

Buurtbewoners weten wel een paar oplossingen, zoals een busverbod op het Turfmarkt of desnoods een speciale betonbaan aan te leggen. Maar wat vindt de gemeente van de overlast? En wat gaan ze er eigenlijk aan doen?

Bron: http://www.amstelveensweekblad.nl/zuid-kennemerland/regionaal-nieuws/artikel/1149967/foto/1/zuidtangent-zorgt-voor-scheuren-in-rijksmonument-video.aspx

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder
24 10 2017

Zeventig Groningse panden...

Zeventig panden in Groningen worden de komende maanden onderzocht om te kijken welke mogelijke oorzaken van schade aan gebouwen in de provincie er zijn. Het onderzoek moet licht werpen op de vraag of de scheuren in de muren alleen aan de aardbevingen te wijten zijn.

Lees verder
12 05 2017

Scheuren in oudste gebouwen van Stad

GRONINGEN- Het Noordelijk Scheepvaartmuseum in de stad Groningen heeft aardbevingsschade. De scheuren zitten in de gevels van twee panden uit de 15e eeuw.

Lees verder