Zuidtangent zorgt voor scheuren in rijksmonument

28-05-2010

HAARLEM - De bewoners van woningen aan de Turfmarkt in Haarlem zijn niet zo blij met de Zuidtangent. De bus zorgt namelijk voor trillingen in het wegdek. De gevolgen hiervan zijn groot. Zo zijn er scheuren ontstaan in het rijksmonument.

Buurtbewoners weten wel een paar oplossingen, zoals een busverbod op het Turfmarkt of desnoods een speciale betonbaan aan te leggen. Maar wat vindt de gemeente van de overlast? En wat gaan ze er eigenlijk aan doen?

Bron: http://www.amstelveensweekblad.nl/zuid-kennemerland/regionaal-nieuws/artikel/1149967/foto/1/zuidtangent-zorgt-voor-scheuren-in-rijksmonument-video.aspx

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder