Zaanstad wil verzakkingen voor zijn

13-05-2014

ZAANSTAD- De afgelopen anderhalf jaar heeft de gemeente Zaanstad driehonderdduizend euro beschikbaar gesteld voor bewoners om onderzoek te laten doen naar hun fundering. Dat geld is nu op. Nieuwe aanvragen worden niet meer in behandeling genomen.

De gemeente Zaanstad telt ruim tienduizend huizen waarbij de fundering in twijfelachtige staat verkeert. Om de bewoners hier bewust van te maken riep de gemeente een subsidie in het leven waarbij huizenbezitters hun fundering konden controleren. Meer dan honderd aanvragen zijn door de gemeente behandeld. De gemeente hoopt om situaties zoals in Krommenie in de toekomst voor te zijn.

Het nieuwe college van Zaanstad gaat kijken of ze een nieuwe subsidie in het leven kunnen roepen.

Bron: http://www.rtvnh.nl/nieuws/143317/Zaanstad+wil+verzakkingen+voor+zijn
 

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder