Woningen barsten door heraanleg N70

21-03-2015

SINT-NIKLAAS - Woningen aan de N70 in Sint-Niklaas beginnen serieuze barsten te vertonen. ‘De schuld van de werken voor de heraanleg’, zeggen buurtbewoners, die willen dat de schade wordt vergoed.

De heraanleg met extra rijstroken en fiets- en voetpaden zal nog ruim een jaar duren. Intussen zijn de geïmproviseerde oversteken gevaarlijk voor fietsers. En na amper drie maanden zijn er ook de eerste ernstige klachten over scheuren in woningen.

Het Agentschap Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen is zich bewust van de mogelijke problemen die bij grootschalige wegenwerken kunnen optreden. ‘Als de barsten en scheuren effectief door de wegenwerken worden veroorzaakt, kunnen buurtbewoners best hun verzekeringsmaatschappij contacteren. Die stuurt een expert ter plekke om de schade vast te stellen en neemt dan contact op met de verzekeraar van de aannemer om de schade uitbetaald te krijgen.

Bron: http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150320_01591045http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150320_01591045


« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder
24 10 2017

Zeventig Groningse panden...

Zeventig panden in Groningen worden de komende maanden onderzocht om te kijken welke mogelijke oorzaken van schade aan gebouwen in de provincie er zijn. Het onderzoek moet licht werpen op de vraag of de scheuren in de muren alleen aan de aardbevingen te wijten zijn.

Lees verder
12 05 2017

Scheuren in oudste gebouwen van Stad

GRONINGEN- Het Noordelijk Scheepvaartmuseum in de stad Groningen heeft aardbevingsschade. De scheuren zitten in de gevels van twee panden uit de 15e eeuw.

Lees verder