Woningen barsten door heraanleg N70

21-03-2015

SINT-NIKLAAS - Woningen aan de N70 in Sint-Niklaas beginnen serieuze barsten te vertonen. ‘De schuld van de werken voor de heraanleg’, zeggen buurtbewoners, die willen dat de schade wordt vergoed.

De heraanleg met extra rijstroken en fiets- en voetpaden zal nog ruim een jaar duren. Intussen zijn de geïmproviseerde oversteken gevaarlijk voor fietsers. En na amper drie maanden zijn er ook de eerste ernstige klachten over scheuren in woningen.

Het Agentschap Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen is zich bewust van de mogelijke problemen die bij grootschalige wegenwerken kunnen optreden. ‘Als de barsten en scheuren effectief door de wegenwerken worden veroorzaakt, kunnen buurtbewoners best hun verzekeringsmaatschappij contacteren. Die stuurt een expert ter plekke om de schade vast te stellen en neemt dan contact op met de verzekeraar van de aannemer om de schade uitbetaald te krijgen.

Bron: http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150320_01591045http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150320_01591045


« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder