Verzakking onder winkelcentrum 't Loon verergert

04-12-2011

HEERLEN - De verzakking onder een deel van het Heerlense winkelcentrum 't Loon is zondag verergerd. Dat blijkt uit zondagmiddag door de gemeente Heerlen verspreide foto's.


Verzakking winkelcentrum 't Loon verergert

Een van de pilaren van de parkeergarage onder een winkel van Promiss is dieper de grond in gezakt. Ook de omringende stempels (stutten) staan scheef of zijn mee weggezakt.

Slopers hebben zondag de situatie beoordeeld. Maandag om 12 uur moet een sloopplan rond zijn. Sloop moet een instorting voorkomen. De eigenaren van winkels, torenflat en parkeergarage gaan ermee akkoord.

De sirenes in het deel van Heerlen waar 't Loon ligt zullen maandagmiddag om 12.00 uur zwijgen. Het maandelijkse proefalarm gaat daar niet door, om te voorkomen dat mensen zich ongerust maken, zei een woordvoerster van de gemeente zondagmiddag. ''Als de sirenes zouden afgaan denken mensen dat het misgaat''.

Bron: http://www.nu.nl/binnenland/2684979/verzakking-winkelcentrum--t-loon-verergert.html

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder