Scheuren in muren flats Zandvoort

05-11-2008

ZANDVOORT- Bewoners in twee flats in Zandvoort kunnen woensdag hun huis niet in en uit. In de zijmuren van hun woningen zitten scheuren. Het is nog niet bekend hoe die erin gekomen zijn.

Rond half drie woensdagmiddag werden de scheuren in de huizen in de V. Speijkstraat ontdekt. Op dat moment was er niet meteen instortingsgevaar, maar mochten de bewoners en buren van de flats hun huis niet meer in of uit.
Er wordt nog onderzocht hoe de scheuren in de dertig jaar oude flats konden ontstaan. De politie verwacht dat de muren woensdagavond zijn gestut en dat de bewoners weer naar huis kunnen.

Bron: http://www.rtvnh.nl/nieuws/2259/Scheuren+in+muren+flats+Zandvoort

 

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder