Scheuren in Jozefschool door bouw Weespergilde

13-09-2012

WEESP - De Jozefschool heeft te lijden onder de bouw van Weespergilde in de Blomstraat. Door het intrillen van de damwanden is scheurvorming in de gevel ontstaan. Om verdere verzakkingen te voorkomen zijn er stuttingen geplaatst.

 
Ook het hek en de noodlokalen waren verschoven, maar zijn inmiddels weer rechtgezet. De school heeft de ouders in een nieuwsbrief laten weten dat de situatie volkomen veilig is. Aannemer Huib Bakker Bouw laat weten dat er over het herstel van de scheuren overleg wordt gevoerd met de school en de gemeente.

Op het voormalige terrein van houthandel De Vechtstreek komen zeven woonblokken met in totaal 42 woningen en appartementen.

Bron: http://www.weespernieuws.nl/Lees/21927/scheuren-in-jozefschool-door-bouw-weespergilde

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder