Schade door werk aan A4

29-12-2011

LEIDERDORP - In 33 Leiderdorpse woningen is schade veroorzaakt door de omvangrijke werkzaamheden aan rijksweg A4. Dat heeft Rijkswaterstaat bekendgemaakt.

In het leeuwendeel van de gevallen gaat het om kleine beschadigingen, die ook nog eens door Rijkswaterstaat zijn afgewezen.
Volgens Rijkswaterstaat gaat het in de meeste gevallen om scheuren in verflagen en stucwerk van muren en plafonds. Ook zijn er meldingen van verzakte tuintegels. Drie schadevergoedingen zijn toegekend. Over de hoogte van dat bedrag doet Rijkswaterstaat geen mededelingen. In drie gevallen loopt er een contra-expertise, aangevraagd door de bewoners zelf.
De Belangenvereniging A4, die opkomt voor bewoners uit de omgeving, heeft bij Rijkswaterstaat, de aannemer én de gemeente extra aandacht voor dit onderwerp gevraagd. In een brief wordt melding gemaakt van een 'onbevredigende afwikkeling van schade aan de woningen'.

Bron:http://www.leidschdagblad.nl/nieuws/regionaal/leidenenregio/article13173633.ece/Schade-door-werk-aan-A4

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder