Schade aan oude huizen door heiwerkzaamheden

27-03-2012

ZIERIKZEE - De bouw van een woning aan de Scheepstimmerdijk in Zierikzee heeft letterlijk en figuurlijk voor opschudding in de straat gezorgd.

Doordat voor het fundament van de woning is geheid, zeggen ten minste vijf buren ernstige schade te hebben aan hun huis.

Bij de commissie bezwaarschriften deden gisteren drie van de in totaal negentien bezwaarmakende huiseigenaren hun verhaal. Aanvankelijk waren ze blij met de bouwplannen. "Het perceel was altijd een rotzooi. Dat er nu een woning wordt gebouwd, komt ons woongenot zeker ten goede", verwoordde Brenda Bouman de mening van de omwonenden.


Foto: Robin Utrecht/ANP


Bron: http://www.pzc.nl/regio/schouwen-duiveland/10741862/Schade-aan-oude-huizen-door-heiwerkzaamheden.ece

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder