Problemen met paalrot

12-09-2011

Toen je je huis kocht, was er niks aan de hand, maar ineens komen er grote scheuren in de muren. Na onderzoek blijkt dat je fundering vervangen moet worden. Of je even 50.000 euro wilt overmaken. Duizenden regiogenoten krijgen hiermee te maken. Maar hoe weet je of je risico loopt? Kan de gemeente bijspringen? En hoe voorkom je dat je een huis op rotte palen koopt? Daar gaan we het over hebben met gedupeerden en Lisbeth Mobach (Funderingsloket Rotterdam).

  Paalrot & Accijns by rtvrijnmond


Foto: Paalrot

Bron: http://soundcloud.com/rtvrijnmond/paalrot-accijns

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder