Nieuw gevaar bedreigt verzakte woning aan N57

28-09-2010

SEROOSKERKE – Een nieuw gevaar bedreigt de woning van de familie Staal aan Vrouwenpolderseweg 30 in Serooskerke. Het heiwerk aan de nieuwe N57 heeft er voor gezorgd dat ze hun huis uit moesten omdat het op instorten staat. Nu zorgt gepland wegpompen van grondwater mogelijk voor het laatste duwtje.

Aannemer Strukton, die de aanleg van de nieuwe N57 uitvoert, wil beginnen met het wegpompen van grondwater uit de bouwput voor het huis van de familie Staal. Dat zou de finaleklap voor de woning kunnen betekenen. Een nulmeting, in opdracht van de rechter, moet ervoor zorgen dat alle schade vanaf nu wordt bijgehouden. Zodat uiteindelijk kan worden bepaald of de aannemer verantwoordelijk gesteld kan worden voor de schade en die aan de familie Staal moet vergoeden.

Het vertrouwen in een goede afloop is Barry Staal inmiddels zo goed als kwijt. In alle maanden dat de situatie speelt is er door niemand van de tegenpartij contact gezocht met de familie die in feite op straat kwam te staan, toen hun huis door de verzakking onbewoonbaar verklaard werd. Uiteindelijk heeft de advocaat van de familie een en ander weer in gang gezet, maar de hele situatie vreet aan Barry Staal.

Bron: http://www.omroepzeeland.nl/119477/2010-09-28/nieuw-gevaar-bedreigt-verzakte-woning-aan-n57.html

 

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder