Huizen in wijk Broekhoven op schade gecheckt

10-01-2011

TILBURG - Woningen in de buurt van de toekomstige Wethouder Baggermanlaan (naast de Jan van Rijzewijkstraat) in Broekhoven worden geïnspecteerd op schade. Dat heeft alles te maken met de werkzaamheden voor de aanleg van de nieuwe straat, die straks de Ringbaan Zuid verbindt met de toekomstige Piushavenbrug.

Eventuele schade aan naastgelegen woningen door deze werkzaamheden wordt door de gemeente Tilburg vergoed en daarom wordt er van tevoren bekeken en vastgelegd in welke staat de woningen op dit moment verkeren.

De werkzaamheden starten met de aanleg van het riool met een doorsnede van 1,5 meter, dat ongeveer vier meter diep komt te liggen. Alle woningen die binnen een afstand van 25 tot 30 meter liggen van het nieuw aan te leggen riool worden in de week van 21 tot 28 januari bekeken door Fides Expertise.

Bron: http://bd.nl/nieuws/tilburg-stad/huizen-in-wijk-broekhoven-op-schade-gecheckt-1.59864

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder