Heiwerk in Heerenveen gestopt om grote trillingen

21-11-2012

HEERENVEEN - De gemeente Heerenveen heeft het heiwerk in de Heerenveense Taconisbuurt deze week gedeeltelijk laten stilleggen.

De trillingen overschreden de normen. De stillegging betreft alleen het gebied vlakbij de huizen aan de Sieger van der Laanstraat. De buurt uitte vooraf al grote bezwaren, maar corporatie Accolade ging er vanuit dat de overlast beperkt zou blijven.

Donderdag overlegt de corporatie, die op deze plek 75 woningen heeft gesloopt (foto) en nu 59 nieuwe huizen bouwt, met andere partijen over een oplossing.

Bron: http://www.lc.nl/friesland/regio/article15425683.ece/Heiwerk-in-Heerenveen-gestopt-om-grote-trillingen-

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder