Geen gevaar voor uitbreiding verzakkingen Voorschotense Vlietwijk

01-10-2012

VOORSCHOTEN - Gevaar dat in andere delen van Vlietwijk spontaan gaten in de weg vallen wanneer je er met je auto rijdt, is er niet, aldus woordvoerster Seval Tasan van de gemeente Voorschoten. ,,We inspecteren de riolering in de wijk regelmatig. Het is niet nodig om daar nu al maatregelen te treffen.’’

Vrijdag bleek dat op sommige delen in Vlietwijk wél gaten kunnen ontstaan als er auto’s overheen rijden. Dat kan tot een gevaarlijke verkeerssituatie leiden. Vandaar dat de gemeente nog diezelfde dag delen van de wijk afsloot. Het gaat om de Rembrandtlaan tussen nummer 37 en 49 en tussen 174 en 198. Op het Govert Flinckplantsoen vanaf nummer 4 tot en met Jan van Goyenplantsoen 1 is tijdelijk eenrichtingsverkeer ingesteld: het verkeer mag maar over één weghelft. Vrachtverkeer wordt over grotere delen van de wijk geweerd. Wie het verbod negeert, kan bekeurd worden.
Bij de gemeente is het bekend dat het riool in de Vlietwijk in een slechte staat verkeert. Vandaar dat het de komende vier à vijf jaar wordt vervangen. De afgelopen maanden kwamen echter klachten binnen van bewoners over verzakkingen in de weg. Er volgde een inspectie en toen bleek hoe alarmerend de situatie voor sommige delen van de wijk was.

Bron: http://www.leidschdagblad.nl/regionaal/leidenenregio/article18191553.ece/Geen-gevaar-voor-uitbreiding-verzakkingen-Voorschotense-Vlietwijk?lref=vptop

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder