'De klappen zijn beangstigend'

09-06-2010

DIEMEN - Door heiwerkzaamheden bij het winkelcentrum in Diemen, zijn er scheuren ontstaan in naastgelegen flatwoningen. Dat laat Jeroen Muller weten aan WebRegio. 'Mijn vader van 83 jaar woont er vlakbij. Het heien van damwanden gebeurde op één meter van zijn flatwoning af, terwijl er is gezegd dat heien niet zo dicht op de flat zou  gebeuren. Bij mijn vader en meerdere woningen kwamen direct scheuren in de muren.

Volgens Muller is de schade nog niet in te schatten. 'Mijn vader is naar beneden gelopen en heeft de heiwerkzaamheden stil laten leggen. Hij heeft op alle manieren contact gezocht met de woningbouwvereniging en gemeente, maar niemand geeft thuis.'

Bron: http://www.amsterdamsstadsblad.nl/amsterdam-centrum/regionaal-nieuws/artikel/1156819/regio-report-de-klappen-zijn-beangstigend-video.aspx

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder
24 10 2017

Zeventig Groningse panden...

Zeventig panden in Groningen worden de komende maanden onderzocht om te kijken welke mogelijke oorzaken van schade aan gebouwen in de provincie er zijn. Het onderzoek moet licht werpen op de vraag of de scheuren in de muren alleen aan de aardbevingen te wijten zijn.

Lees verder
12 05 2017

Scheuren in oudste gebouwen van Stad

GRONINGEN- Het Noordelijk Scheepvaartmuseum in de stad Groningen heeft aardbevingsschade. De scheuren zitten in de gevels van twee panden uit de 15e eeuw.

Lees verder