Campus Kerkrade gesloten wegens scheurvorming

02-10-2012

Kerkrade - Het multifunctionele gebouw 'Campus Kerkrade' is gesloten na de ontdekking van nieuwe scheuren.

In augustus bleek uit onderzoek dat 'de (betonnen) vloerdelen niet één samenhangend geheel vormen'. "De constructie van het in 2005 opgeleverde gebouw bestaat uit stalen kolommen, kanaalplaten, geïntegreerde liggers en prefab betonkolommen. Tijdens de bouw was sprake van scheurtjes in de betonnen kolommen, maar daar is onderzoek naar gedaan en dat is allemaal opgelost", aldus Ralf Sijstermans van Ector Hoogstad Architecten.

Bron: http://www.cobouw.nl/nieuws/algemeen/2012/10/01/campus-kerkrade-ontruimd-wegens-scheurvorming

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder