’Bus rijdt scheuren in huizen Kampersingel’

12-03-2013

HAARLEM - Bewoners van de Kampersingel 4a en b en omliggende huizen zijn de overlast van zware stadsbussen zat. ,,Onze huizen scheuren. De gemeente moet met een oplossing komen voordat het te laat is.’’Christel Reiff en Frank van der Werff wonen al zestien jaar aan de Kampersingel 4b. Sinds de reconstructie van deze weg een jaar of drie geleden is de overlast toegenomen, zegt Christel van der Werff. Er ligt nieuw asfalt en oude grote bomen zijn weggehaald. Sindsdien dreunt het geluid van vooral de zware bussen enorm door. Het gaat om de bussen die uit de Tempeliersstraat komen rijden en de snelle R-netbus, voorheen zuidtangent.

Bron: http://www.haarlemsdagblad.nl/regionaal/haarlemeo/article21196863.ece/Bus-rijdt-scheuren-in-huizen-Kampersingel

 

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
30 12 2017

Putten en scheuren in de muur en een...

BERGEN OP ZOOM - Geen egale strakke muur, de vloerverwarming die overal werkt en een te smalle achterdeur. De bewoners die dit najaar hun gloednieuwe woning aan de Lorkstraat in Bergen op Zoom betrekken, kregen een ander huis dan ze hadden verwacht.

Lees verder
24 10 2017

Zeventig Groningse panden...

Zeventig panden in Groningen worden de komende maanden onderzocht om te kijken welke mogelijke oorzaken van schade aan gebouwen in de provincie er zijn. Het onderzoek moet licht werpen op de vraag of de scheuren in de muren alleen aan de aardbevingen te wijten zijn.

Lees verder
12 05 2017

Scheuren in oudste gebouwen van Stad

GRONINGEN- Het Noordelijk Scheepvaartmuseum in de stad Groningen heeft aardbevingsschade. De scheuren zitten in de gevels van twee panden uit de 15e eeuw.

Lees verder