Brandweer heeft handen vol aan verzakte woning

13-10-2011

KOEWACHT - Het zal je maar gebeuren. Denk je een mooie aanbouw te laten plaatsen, dreigt het bestaande gedeelte van het huis tegen de vlakte te gaan.

De brandweer van Zelzate en kortstondig ook die van Terneuzen en Koewacht had er gisteren zijn handen vol aan. Aan de Koewachtsesteenweg in Belgisch Koewacht ontstond bij funderingswerk voor de aanbouw een grote scheur in een zijmuur. De muur van het huis zakte bedenkelijk scheef. De brandweer van Koewacht en Terneuzen verleende meteen na de melding medewerking in het kader van de grensoverschrijdende samenwerking met de Vlaamse brandweer. Experts moeten bepalen of de muur kan worden gered.

foto Camile Schelstraete
Foto Camile Schelstraete

Bron: http://www.bndestem.nl/regio/zeeland/9663144/Brandweer-heeft-handen-vol-aan-verzakte-woning.ece

 

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder