Aanleg riool leidt tot verzakkingen in Voorhout

06-05-2012

 VOORHOUT - De aanleg van een nieuwe riolering heeft geleid tot verzakkingen in de Waterlelieweg. Meerdere eigenaren van de woningen met oneven nummers zien plotseling scheuren in de woningen en verzakkingen van de vloeren. De gemeente erkent dat er ’lichte schade’ is en de rioleringswerkzaamheden zijn stopgezet.

De buren wijzen de waterpomp aan als schuldige voor deze problemen: die heeft tijdens het paasweekend de hele tijd staan draaien en daardoor zou er teveel grondwater zijn weggehaald. De buurtbewoners hebben klachtenbrieven gestuurd naar de gemeente, maar de geïnterviewden willen alleen op basis van anonimiteit spreken: ‘We hebben flink wat schade; de grond is verzakt aan de voorkant en achterin ons huis zitten scheuren. Ik maak me zorgen over de gebreken die ons huis de komende jaren zal laten zien’, aldus een buurman. De huiseigenaren stellen de gemeente Teylingen aansprakelijk voor de schade.

Bron: http://www.leidschdagblad.nl/regionaal/duinenbollen/article15487373.ece/Aanleg-riool-leidt-tot-verzakkingen-in-Voorhout

« Naar overzicht

Geïnteresseerd? Afspraak?

Laat u terugbellen door een van onze medewerkers
11 09 2019

Bezwaarmakers vangen bot met klachten...

RUCPHEN- Trillingen de oorzaak van scheuren in een woning aan de Verlengde Vosdonkseweg? Het Rucphense college acht het onwaarschijnlijk.

Lees verder
12 04 2018

Grondig onderzoek naar trillingen...

OISTERWIJK - Er komt nog dit jaar een breed onderzoek naar de trillingen van het spoor tussen Oisterwijk en Oosterhout. Dat is de uitkomst van een overleg van de betrokken gemeentes met de directie van Pro Rail.

Lees verder
05 02 2018

Omwonenden niet blij met nieuw spoor...

ROSMALEN - Al jaren liggen de bewoners van de Weidestraat in Rosmalen in de clinch met het ministerie, ProRail en Rijkswaterstaat. Reden is het nieuwe verhoogde treinspoor op luttele meters van de huizen. Volgens de bewoners zijn de trillingen flink toegenomen. Vanavond gaan ze inspreken bij de gemeenteraad van Den Bosch.

Lees verder